به گزارش خبرگزاری حوزه، آیتالله مرتضی مقتدایی، عصر امروز پنجشنبه در اختتامیه همایش «نیم قرن حضور» که در سالن قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) قم برگزار شد، حضور اساتید، فضلا و علمای بلاد را در این همایش گرامی داشت و گفت: این حضور، جامعه مدرسین را برای ادامه راه تشویق میکند.
وی، حرکات و برنامههای جامعه مدرسین را ادامه دهنده راه پیوستهای دانست که علمای بزرگ و مراجع عظام تقلید از زمان غیبت حضرت ولی عصر(عج) آن را انجام دادهاند، افزود: تاریخ گواه است که بزرگان و علما سینه خود را در برابر هرگونه انحرافی و شبههای سپر کردهاند و هدایت و راهنمایی مردم و تبیین احکام دینی را عهدهدار شدند.
عضو خبرگان رهبری با تأکید بر این که دینی که امروز به دست ما رسیده است، حاصل تلاش همه جانبه علماست ادامه داد: علمای اسلام، همواره از طریق تألیفات، بیانات، تدریسها و... دین را حفظ کردهاند و آن را به دست ما رساندهاند.
آیت الله مقتدایی با بیان این که امروز نیز جامعه مدرسین ادامه دهنده همان راه است، افزود: از زمان حضور آیتالله العظمی بروجردی که حوزه علمیه قم رونق گرفت، اساتید و فضلای حوزه تصمیم گرفتند در عرصه برنامهریزی و نظم دادن به امور حوزه، جلساتی برگزار کنند.
وی اضافه کرد: جلسات خصوصی با هدف ایجاد نظم و برنامه، برای ارتقای سطح علمی و اخلاقی طلاب در حوزه برگزار میشد که بعد از رحلت حضرت آیتالله بروجردی و تصویب انجمنهای ایالتی و ولایتی و واکنش مراجع و علما، به ویژه حضرت امام؛ این رویکرد جامعه مدرسین از حیث علمی و حوزوی، جنبه سیاسی نیز گرفت.
وی با بیان این که در دوران تبعید حضرت امام(ره)، اعضای جامعه مدرسین با تحمل مشکلات، تهدیدها، زندانها، تبعیدها و...، در راه خود محکم ایستادند و در هدایت انقلاب، انجام وظیفه کردند، تصریح کرد: بعد از ورود حضرت امام در 12 بهمن 57، اعضای جامعه مدرسین بلافاصله خدمت ایشان رسیدند و برای خدمترسانی در هر عرصهای اعلام آمادگی کردند؛ البته چنین آمادگی امروز نیز وجود دارد.
عضو خبرگان رهبری در ادامه درباره برخی پیشنهادات درباره حضور اساتید و فضلای حوزه در جامعه مدرسین گفت: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته، از علما و فضلای حوزه دعوت به عمل آمده و اسامی آنها نیز به عنوان اعضای مجمع عمومی جامعه مدرسین ثبت شده است و امید میرود در آیندهای نزدیک کار خود را آغاز نماید.
آیتالله مقتدایی همچنین درباره اهمیت ارتباط جامعه مدرسین با علمای بلاد، ابراز داشت: با توجه به تشکیل شورای های استانی حوزه، میتوان از این ظرفیت برای ارتباط حداکثری میان جامعه مدرسین و علمای بلاد بهره جست.
وی با بیان این که علمای بلاد نیز میتوانند بر اساس برنامه، در نشست های جامعه مدرسین شرکت کنند، خاطرنشان کرد: زمانی که این ارتباط تقویت شود، جامعه مدرسین در برهههای مختلف، موضعگیریها و...، تنها نیست و همه علمای بلاد حامی جامعه مدرسین خواهند بود.
انتهای پیام// 313/ 15